Gratis sessie waarin jij je waarden ontdekt!

Een belangrijke eerste stap voor het bouwen van een goed fundament voor je leven en je werk is het in kaart brengen van je waarden; dat zijn de ‘richtingaanwijzers’ in je leven. Ze helpen je dicht bij jezelf te blijven en bij wat voor jou belangrijk is. Ze dragen bij aan jouw vitaliteit en zelfvertrouwen en aan je persoonlijke effectiviteit.

Bij Next Step coaching vormen de waarden ook een belangrijk basis in de ontwikkeling van je energiemanagement, persoonlijk leiderschap en missie en talent.

Hoofd- en hartkeuze

In een persoonlijk gesprek breng ik ze samen met jou in kaart. We werken met een methodiek waarbij je niet alleen je linker hersenhelft (‘het denken’) maar ook je rechter hersenhelft (de intuïtieve kant) inzet. Dat maakt dat je waarden ook een ‘hartkeuze’ is, in plaats van alleen maar een ‘hoofdkeuze’.

Zo zet jij al de eerste stap naar nieuwe mogelijkheden en kun je kennismaken met de manier van werken van Next Step coaching.

Gratis waardensessie

Dit levert het op als je je waarden in beeld brengt!

  • Je ontdekt wat je werkelijk belangrijk vindt in je leven.
  • Het motiveert je om te kiezen voor wat je echt zou willen doen met je leven en je werk.
  • Zo kun je keuzes maken op basis van verlangens die echt van jou zijn, in plaats van alles wat je van jezelf en/of van anderen moet.
  • Ze geven je een mooie bouwsteen in je fundament voor je werk en loopbaan.

Naar de programma’s van Next Step coaching

Ik meld me aan voor de gratis waarden-
sessie (1 – op – 1 gesprek van 1 uur)

Ook ontvang ik graag het laatste nieuws van Next Step coaching.