Haal het potentieel uit je team op een gezonde manier!

Heb jij het idee dat je alles uit je team haalt? Dat je stress probeert te voorkomen en de talenten van je team zoveel mogelijk inzet? En geef je je teamleden ook zelf de verantwoordelijkheid om het beste uit zichzelf te halen, zonder zichzelf voorbij te rennen?

Met de VIP24 Teammap kunnen jullie hier samen mee aan de slag.  De VIP24 Teammap is een effectieve ontwikkeltool die komt uit Noorwegen. Hij is onder meer gebaseerd op positieve psychologie, Csikzentmihaly, Savickas, Jung/ Myersbriggs en Holland. Hij kijkt breder dan je werk naar 24/7. Hij geeft je medewerkers niet alleen zicht op hun stresslevel, maar ook op hun interesses, hun waarden en hun persoonlijke voorkeuren. En samen krijgen jullie inzicht in de interesses en talenten van het team.

Ik wil meer weten

De VIP24 Teammap gaf ons team verbinding en energie!

De VIP24 Teammap helpt je om je samen met je team te ontwikkelen. Deze bestaat uit een digitale vragenlijst en een persoonlijk gesprek van een uur met de medewerkers die daarin zicht krijgen op hun interesses, waarden, persoonlijkheid en ontwikkelmogelijkheden. In een individueel gesprek kunnen de medewerkers dan pro-actief in gesprek met jou over ontwikkelmogelijkheden.

Daarnaast ga je als team in een dagdeel aan de slag met de interesses en de teamrollen van de teamleden. Zo krijgen jullie inzicht in sterktes en ontwikkelpunten van het team. Deelname is mogelijk tot maximaal 8 personen.