Persoonlijke Ontwikkeling – Loopbaancoaching – Re-integratie

Drie maatwerktrajecten helemaal afgestemd op jou!

Naast de programma’s biedt Next Step coaching ook drie maatwerktrajecten, waarbij we de begeleiding volledig afstemmen op jouw vraag en toewerken naar concrete resultaten.

Persoonlijke Ontwikkeling; ‘Wil jij je vrij voelen in de keuzes die je maakt?

Zelfkennis, zelfvertrouwen en de regie pakken in je leven en werk, dat zijn de drie thema’s waar veel mensen mee worstelen. Antwoord krijgen op de vraag: ‘Wie ben ik nou echt’ is vooral lastig als je iemand bent die zich van nature op de ander richt. Als je dat doet dan is je focus minder op jezelf en is zelfvertrouwen opbouwen lastig. En als je niet zeker bent van je jezelf, hoe kun je dan vertrouwen op de keuzes die je maakt?

In het traject zoomen we in op jou. Je leert dealen met gedachten als ‘ben ik wel goed genoeg?’ en ‘kan ik dat wel?’ Je ontdekt wie je bent en wat voor jou belangrijk is in je leven. Dan durf jij ook te vertrouwen op jouw keuzes en geef je makkelijker aan waar voor jou de grens ligt.

Coaching Anita Borghouts

Loopbaancoaching; ‘Hoe weet ik nou precies wat bij me past’?

‘Ik moet precies weten wat mijn volgende stap is in mijn loopbaan!’  Dat is wat veel mensen denken. Ook hebben ze het idee dat ze niet meer voor een ander pad kunnen kiezen als ze eenmaal gekozen hebben. Bij Next Step coaching bouw je aan een gedegen fundament voor jouw loopbaan. Je denkt niet langer in ‘hokjes’ en in wat er allemaal niet kan.

Door een integrale aanpak krijg je zicht op een aantal loopbaanopties die je In een oriëntatiefase onderzoekt. Deze fase wordt vaak overgeslagen. Dat is een gemiste kans om een goed beeld te krijgen van jouw mogelijkheden. Dan weet je dat de volgende stap past als een jas en deel uitmaakt van een logisch loopbaanperspectief.

Re-integratie; ‘Word ik dan wel weer de oude’?

Als je moet re-integreren dan betekent dit dat je over je grenzen bent heengegaan. Vaak zie je achteraf dat je de regie niet voldoende hebt gepakt en te veel van jezelf hebt gevraagd.

De visie van Next Step coaching is dat succesvol re-integreren betekent dat je op drie manieren aan jezelf gaat werken: energiemanagement, persoonlijk leiderschap en missie en talent. Deze drie pijlers versterken elkaar in de weg omhoog.

‘ Word ik dan wel weer de oude?’ word mij vaker gevraagd? Nee is dan mijn antwoord, want je gaat jouw versie 2.0 ontdekken, waarin je de regie meer gaat nemen en het potentieel uit jezelf leert halen op een gezonde manier!

Heb je interesse in een van de drie programma’s dan ben je welkom voor een gratis inspiratiesessie. Ik ga dan naar je luisteren en met je meedenken wat jou kan helpen!

Gratis inspiratiesessie aanvragen