Klantervaringen

Met wat voor vragen kwamen mensen zoals jij binnen bij Next Step coaching? Wat hebben ze aan de coaching gehad en wat zijn ze ermee gaan doen? Dat kun je lezen op deze pagina. Ik vind het heel bijzonder dat deze kanjers hun verhaal met jou willen delen!

Bianca Bosman

Heel duidelijk werd dat een leidinggevende rol niet bij me paste, maar wel het begeleiden van trainees en het geven van workshops!

Bianca Bosman, Financieel adviseur inkomen en vermogen ABN AMRO
Misha Croes

Ik ben breed inzetbaar, maar dat is meteen een valkuil. Ik kan en doe te veel. Mijn missie is kennis opdoen en delen en daar focus ik nu op!

Misha Croes, Docent prototyping Avans
Esther

Mijn grootste uitdaging is bij mezelf blijven en mijn grenzen aangeven.

Esther Hendriksen, Mede-eigenaar Côté Verger

Ik heb bij Anita een coachingstraject gevolgd. Gelijk vanaf het eerste moment hadden we goede klik door de open houding van Anita en ben ik met vertrouwen de gesprekken ingegaan.

Naar de kern van het probleem

Anita is een ervaren, geïnteresseerde en goed luisterende coach, die mij elke keer weer de spiegel voor kon houden en mij aan wist te sporen tot actie. Het lukt Anita om tot de kern van het probleem door te dringen, om op deze manier de echte oorzaken aan te pakken in plaats van bij te sturen op details.

Ik weet nu waar ik energie van krijg

Door haar heb ik inzicht gekregen in mijn manier van werken, waar ik energie van krijg en wat mijn stressmomenten zijn. Ook weet ik hoe ik die laatste kan voorkomen. Ik ben beter naar mijn gevoel gaan luisteren, om al in een vroeg stadium signalen te leren her- en erkennen.

Al met al voor mij een traject wat zeer de moeite waard was en waar persoonlijke aandacht, plezier en serieus bezig zijn goed in elkaar overlopen.

Jan BuwaldaJan Buwalda, docent/beleidsmedewerker

Na een situatie van ‘in between jobs’, was het voor mij belangrijk om stil te staan bij het verlies van mijn baan en weer opnieuw te ontdekken wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. Die inzichten kreeg ik in het programma van Anita.

Ik voelde me al snel vitaler, leerde mezelf beter kennen en ging aan de slag om te bepalen hoe mijn nieuwe werkomgeving eruit kon zien.

Profileren vanuit authenticiteit

Toen ik wist wat ik wilde, ben ik me gaan richten op de arbeidsmarkt. Anita heeft me geleerd hoe ik me kon profileren op een manier waarbij ik mezelf kon blijven en heel helder kon aangeven wat mijn talenten zijn. Mede hierdoor kon ik in de gesprekken echt onderzoeken of de job iets voor me was.

Het programma van Next Step coaching heeft voor mij geresulteerd in een leuke en succesvolle nieuwe uitdaging.

Frans Hehewerth, manager Supply Chain Uniekaas

Vanuit ABN AMRO kreeg ik de kans om een traject te doen. De energie op de site van Anita sprak me meteen aan en die energie en het plezier zaten ook in de gesprekken en in het traject.

Unieke talent

We zijn op zoek gegaan naar mijn unieke talent en dat heb ik nu glashelder voor ogen. Daarmee werd ook meteen duidelijk dat een leidinggevende functie niet echt bij me paste. Die vraag speelde al langer door mijn hoofd. Ik weet nu hoe ik me wel verder kan ontwikkelen en daar word ik heel gelukkig van.

Ontwikkelroute

We hebben de resultaten van het loopbaantraject toegelicht aan mijn leidinggevende en de directeur. Naast mijn rol als accountmanager ga ik me verder ontwikkelen in het begeleiden van trainees en in het geven van workshops op het gebied van communicatie, houding en gedrag. Er zijn al concrete afspraken gemaakt om mijn ontwikkelroute bij de bank vorm te gaan geven.

Het traject bij Next Step coaching heeft me een nieuw perspectief gegeven waar ik al langer naar verlangde en ik ben blij met de support die mijn leidinggevende en directeur me geven.

Bianca BosmansBianca Bosmans,  Financieel Adviseur inkomen & Vermogen ABN AMRO

After many years I write a recommendation because I still think back once in a while to the career counceling I did at Anita’s practice. Her major achievement is that she looks at career AND personal developments from the past and today.

As these two are (often) very much related, she has been able to guide me to both career as well as personal obstacles. She also understands the concept of energy-levels that candidates are struggling with and she stimulates to bring that to a higher level which is paramount to succeed in such a period of a candidate where many decisions have to be made.

I don’t think you can find a better coach than her (in this region)….

Joost Hugo van Sons MBA, Manager Philips Service Delivery Zambia

In de organisatie waar ik werkte toen ik het traject deed hebben al behoorlijk wat medewerkers positieve ervaringen opgedaan bij Anita. Dus al snel kwam ik samen met mijn leidinggevende bij haar uit.

Zicht op mijn grootste uitdaging

Door Anita is mij nu helder waar mijn grootste uitdaging ligt: bij mezelf blijven en mijn grenzen aangeven.

Naast de verhelderende gesprekken (niet zwaarmoedig, maar luchtig, positief en met humor ingestoken) heeft Anita me laten kennismaken met verschillende aspecten die van invloed zijn op vitaliteit.

Het traject bij Next Step Coaching heeft mij vitaler en energieker gemaakt. De bij Anita opgedane inzichten kon ik direct in de praktijk brengen.

Onlangs heb ik een carrièreswitch gemaakt, namelijk het openen en runnen van een eigen B&B in Frankrijk, die plannen waren er al. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik nu de tools heb om ook straks in balans te blijven, De B&B is in het voorjaar van 2017 geopend  www.coteverger.net

EstherEsther Hendriksen, Mede-eigenaar Côté Verger, Chambres d’Hôtes & Table d’Hôtes

‘Omdat ik als 28-jarige een hectische rol vervulde die tegelijkertijd veel verantwoordelijkheid met zich mee bracht, was ik op zoek naar een goede balans. Een balans tussen hard werken aan de ene kant, en energie aan het werk overhouden aan de andere kant. Ik werd op dat moment erg geleefd door de rol die ik vervulde, en wilde daar iets aan doen.

In de gesprekken met Anita kreeg ik meer zicht op datgene waar ik echt happy van word, en waar ik goed in ben. Ik heb geleerd hoe ik beter mijn energie kan managen, hoe ik beter focus kan aanbrengen in het werk dat ik doe, en ik heb geleerd dat slimme keuzes vooral gemaakt worden vanuit een ruststand. Door mijn werk meer te zien als ‘een spel’ ging ik anders kijken naar bepaalde situaties. Door de tips van Anita kon ik vaak wat losser van mijn werk komen, en zat ik daardoor beter in mijn vel. Anita gaf mij concrete adviezen voor bepaalde werksituaties die ik op dat moment moeilijk vond, en deze tips heb ik absoluut toegepast. Zij gaf mij vaak een andere en/of heldere kijk op zaken, en daardoor kon ik weer echt verder.

De VIP24 profilering was een fijn instrument en hulpmiddel voor de gesprekken die we samen hadden. Anita had begrip voor het feit dat ik de lat altijd hoog zal leggen, en zij dacht daarin constructief met mij mee. De sessies met haar waren heel laagdrempelig en prettig. Ze is een super leuke, intelligente vrouw die in mijn geval snel doorhad wat ze voor mij kon betekenen. Ik kijk daarom erg tevreden terug op het contact en de gesprekken die ik met haar heb gehad.’

Ceciel KalkersCeciel Kalkers

Ik kreeg steeds een completer beeld van mezelf en vond een leuke baan!

Omdat mijn baan ophield en mijn vader ziek was, besloot ik er voor hem te zijn tot aan zijn overlijden. Ik ben dankbaar dat ik dit heb kunnen doen. Daarna probeerde ik de draad van mijn leven weer op te pakken en in die periode deed ik een traject bij Anita.

Ik was zoekende naar wat voor werk bij me paste en ook naar mezelf. Tijdens het traject vond ik mijn biologische familie in Sri Lanka terug. Het was een heel bijzondere en intense tijd en ik was blij met de gesprekken bij Anita. Ik kon bij haar terecht met alles wat er speelde en ik leerde mezelf steeds beter kennen en kreeg meer vertrouwen in mezelf.

De puzzelstukjes vielen op hun plek. En doordat ik een completer beeld kreeg van wie ik ben, werd het ook steeds duidelijker wat ik wilde gaan doen.

Een combinatie van recruitment en coaching passen heel goed bij mij en ik vond een baan waar ik helemaal op mijn plek ben.

Verbinding (Pseudoniem)