Visie

Het raakt me hoeveel talentvolle gedreven mensen zoals jij door hun drive en inzet succesvol zijn en toch hun plezier en energie kwijtraken!

Je start vanuit enthousiasme, krijgt kansen en pakt die met beide handen aan. Je hebt van alles te leren en dat doe je, want je wilt goed zijn in wat je doet. Je krijgt steeds meer vertrouwen in het aansturen van je team. Of je groeit in een andere uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. Je bent blij met de erkenning voor je gedrevenheid.

En dan gaat – het werk dat je zo graag wilde – steeds meer voelen als ‘moeten’. Je probeert alle ballen in de lucht te houden en je hebt steeds meer het gevoel dat je het ‘vol moet houden’. Het kost je ‘bakken’ energie en zo wil en kun je niet door, want dan ga je over je grenzen en raak je uitgeput.

Alleskunner

In deze hectische tijd wordt er steeds meer van je gevraagd en de kans dat je van jezelf en je talenten afraakt wordt steeds groter. Je speelt voortdurend in op veranderingen in je werk en organisatie en blijft alert op kansen en mogelijkheden. En intussen probeer je een soort ‘alleskunner’ te zijn die steeds minder het werk doet wat echt nog bij je past.

Terug naar jouw essentie en talent

Als leider heb je een belangrijke rol in het informeren, inspireren en coachen van je team vanuit vertrouwen en de verbinding. Daarvoor is het nodig dat je in verbinding bent met jezelf en zorgt dat ook jij goed geïnformeerd, geïnspireerd en gecoacht wordt. Dat vraagt dat je actief op zoek gaat naar wat jou helpt en dat je dit ook leert aangeven.

Reflecteren, scherp blijven en jezelf ontwikkelen zijn daarin essentieel. Dan verhoog je niet alleen je eigen vitaliteit en werkplezier, maar ook dat van je teamleden. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor jou als je een uitdagende baan hebt met veel verantwoordelijkheid.

Daarom ga ik met jou op zoek naar wie je echt bent, naar je waarden, je unieke talent en naar wat jij vanuit missie in je werk wilt betekenen. Je leert al deze elementen in te zetten in je werk. En als leider, ontdek je hoe jij je team op deze manier kunt aansturen.

Dan gaat de energie weer stromen en is het plezier er weer en kun jij energiek en bevlogen aan het werk zijn, zonder jezelf steeds op te jagen!

Coaching leidinggevenden den Bosch
Ik wil meer weten