Visie

Het raakt me hoeveel talentvolle gedreven mensen zoals jij door hun drive en inzet succesvol zijn en toch hun plezier en energie verliezen. Of in deze tijd zelfs hun baan kwijtraken.

Je start vanuit enthousiasme, krijgt kansen en pakt die met beide handen aan. Je hebt van alles te leren en dat doe je, want je wilt goed zijn in wat je doet. Je krijgt steeds meer vertrouwen in het aansturen van je team. Of je groeit van de ene in de andere uitdagende rol met veel verantwoordelijkheid. Je bent blij met de erkenning voor je gedrevenheid.

En dan gaat – het werk dat je zo graag wilde – steeds meer voelen als ‘moeten’. Je probeert alle ballen in de lucht te houden en je hebt steeds meer het gevoel dat je het ‘vol moet houden’. Het kost je ‘bakken’ energie en zo wil en kun je niet door, want dan ga je over je grenzen en raak je uitgeput. Je begint aan jezelf te twijfelen en zeker als er ook privé dingen spelen of als je baan op de tocht staat, word je zwaar op de proef gesteld.

Alleskunner

In deze hectische tijd wordt er steeds meer van je gevraagd en de kans dat je van jezelf en je talenten afraakt wordt steeds groter. Je speelt voortdurend in op veranderingen in je werk en organisatie en blijft alert op kansen en mogelijkheden. En intussen probeer je een soort ‘alleskunner’ te zijn die steeds minder het werk doet wat echt nog bij je past. Laat staan als je je baan verliest en soms te snel in een nieuwe uitdaging stapt.

Terug naar jouw essentie en talent

Reflecteren, scherp blijven en jezelf persoonlijk en vanuit je talent ontwikkelen zijn daarin essentieel om goed op koers te blijven. Door terug te gaan naar jouw essentie verhoog je je vitaliteit, je werkplezier en je kansen op een succesvol loopbaanperspectief.

Als leider heb je een belangrijke rol in het informeren, inspireren en coachen van je team vanuit vertrouwen en de verbinding. Daarvoor is het nodig dat je in verbinding bent met jezelf en zorgt dat ook jij goed geïnformeerd, geïnspireerd en gecoacht wordt. Dat vraagt dat je actief op zoek gaat naar wat jou helpt en dat je dit ook leert aangeven.

Samen met jou ga ik op zoek naar wie je echt bent, naar je waarden, je unieke talent en naar wat jij vanuit missie in je werk wilt betekenen. Je leert al deze elementen in te zetten in je werk. En natuurlijk kijken we ook naar wat er mogelijk speelt in je privésituatie en naar persoonlijke hobbels waar je tegenaan loopt, zoals te snel ‘ja’ zeggen om aardig gevonden te worden, twijfelen aan jezelf, de regie regelmatig kwijt zijn etc.
Als leider, ontdek je hoe jij je team op deze manier kunt leren aansturen.

We gaan zo aan de slag dat de energie weer gaat stromen en het plezier er weer kan zijn. Dan kun jij energiek en bevlogen aan het werk zijn, zonder jezelf steeds op te jagen!

Coaching leidinggevenden den Bosch
Ik wil meer weten