Voor jou?

Next Step coaching is er voor jou als je hoogopgeleid bent in een uitdagende baan of een gedreven leider die het potentieel uit zichzelf wil halen op een gezonde manier.
Het liefst werk ik met je als je voorop wilt lopen, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt, je nek uit durft te steken en de dingen wilt aangaan vanuit openheid en eerlijkheid.

Je bent succesvol en gedreven en hebt humor en zelfspot. Je wilt alles uit het leven halen, balanceert regelmatig op de grens en maakt moeilijk tijd vrij voor jezelf.

Komt dit je bekend voor?

Je wordt zeer gewaardeerd in je werk en tegelijkertijd heb je het gevoel dat je jezelf regelmatig voorbij rent.
Toch blijf je maar doorgaan omdat je niet zo goed weet hoe het anders kan. Je wilt hoe dan ook goed presteren!

Moet je veel van jezelf en wil je ontdekken wat je echt belangrijk vindt?
Je legt de lat hoog en legt jezelf veel dingen op. Door de veelheid van dingen kom je niet toe aan de vraag wat voor jou echt belangrijk is in je leven en werk.

Ben je regelmatig moe en heb je behoefte aan meer rust en energie?
Alles gaat voor; je werk, je gezin en alle dingen in en rondom huis. Je komt zelf op de laatste plaats en daarom schiet het er regelmatig bij in om je rust te pakken of iets leuks te doen voor jezelf.

Ben je op zoek naar waar je écht goed in bent en hoe je je verder kunt ontwikkelen?
Je hebt het gevoel dat je vast zit of je baan dreigt te verliezen, terwijl je eigenlijk staat te popelen om de volgende stap te zetten!

Ben je leidinggevende en zie je dat je team erg onder druk staat?
Je maakt je zorgen en wilt graag weten wat je kunt doen om de stress in je team direct te verminderen.

Ik wil meer weten
Voor Jou Next Step Coaching den Bosch

Vrijwel altijd is een organisatie bereid  de kosten voor een ontwikkeltraject te vergoeden, omdat het immers ook in haar belang is dat je met plezier en succesvol aan het werk bent. Je kunt bij Next Step coaching ook starten als je zelf een traject wilt volgen. De meeste nieuwe klanten komen via iemand die al succesvol een coachingstraject heeft afgerond.

Ik ben geen ‘hopper’, maar iemand die graag een duurzame relatie met een organisatie opbouwt. Met sommige organisaties werk ik al jaren samen.

Hier ga je concreet aan werken in de programma’s van Next Step coaching

  • Je gaat aan de slag met jouw energiemanagement en leert ontspanning inbouwen zonder dat het extra tijd kost;
  • Je leert jezelf goed kennen en weet wat jij belangrijk vindt in je leven en je zet op basis hiervan concrete stappen;
  • Je ontdekt je missie en je unieke talent en weet hoe je die kunt inzetten in je werk of voor het vinden van een nieuwe baan en
  • Ben je leidinggevende dan ontwikkel je je leiderschap vanuit je essentie en talent en dan leer je hoe je een energiek en bevlogen team kunt ontwikkelen.

Bekijk hier alle informatie over de programma’s

Coaching den Bosch