Welkom, leuk dat je me gevonden hebt!

Als je gecoacht wilt worden dan is het belangrijk dat je alvast een idee hebt bij wie je op een dag naar binnen stapt. Daarom vertel ik hier graag iets meer over mezelf.

Iemand die veel dingen leuk vindt en kansen pakt, dat ben ik zelf ook. Ik heb 20 jaar gewerkt in verschillende organisaties en in diverse rollen. Ik was onder andere leidinggevende bij de Open universiteit en projectleider en consultant bij Essent. En ‘grenzen’ die ken ik als geen ander. In 2000 ging ik er een keer overheen door de zorg voor mijn ouders, in combinatie met kleine kinderen en een drukke baan.

Na 8 reorganisaties kwam ik in een nieuwe uitdaging terecht waarvan ik dacht; wat doe ik hier? Ik voelde dat het niet meer klopte. Tijd voor een andere stap, die echt bij me past. In 2004 richtte ik Next Step coaching op en inmiddels heb ik met veel plezier honderden mensen zoals jij succesvol begeleid en geef ik trainingen.

Ik ben de trotse moeder van Sabine en Erik die na een leuke studietijd allebei een leuke baan hebben en samenwonen met Maarten en Jessica. En ik ben al meer dan 30 jaar samen met manlief Stef. We werken allebei met veel plezier als ondernemer.

Dit is wat ik doe

Ik ben een ervaren coach en ik geef trainingen. Dat doe ik vanuit mijn achtergrond als beroepskeuze-adviseur, de drie-jarige opleiding NLP/TA en systemisch werk bij Phoenix en de basisopleiding voor organisatie-adviseur bij SIOO.

Naast individuele coachingstrajecten geef ik workshops aan leidinggevenden om pro-actief in te spelen op stresssignalen van hun medewerkers en hun afdeling preventie-proof en vitaal te maken. En ik doe teamsessies vanuit de VIP24 profilering uit Noorwegen.

Met deze partners werk ik samen.

Anita Borghouts

Mijn missie is het potentieel uit jou en/of je team te halen op een gezonde manier!

Dit zeggen mijn klanten over mij:

  • Ik luister naar je vanuit een open houding.
  • Ga naar de kern, zowel qua emoties als inhoud.
  • Ben tegelijkertijd warm, maar ook nuchter en van de humor.
  • Kan heftige thema’s op een lichte manier bespreekbaar maken.
  • Werk toe naar concrete resultaten.

Ik geloof in een leven lang leren en volg zelf ook elk jaar trainingen om nieuwe inspiratie op te doen en jou te kunnen coachen en trainen volgens de nieuwste inzichten en methodieken.

ACT TherapyBij See True heb ik de opleiding tot ACT trainer/therapeut gevolgd. ACT staat voor Acceptance & Commitment therapy. Het is een nieuwe vorm van positieve psychologie en mindfulness en is bewezen effectief in het ontwikkelen van persoonlijke effectiviteit en veerkracht.

Ook ben ik gecertificeerd als Vip24 coach. VIP24 is een uniek profileringsprogramma uit Noorwegen dat je waarden, interesses en je persoonlijkheidsprofiel in kaart brengt. Het geeft je inzicht in je talenten en hoe je je kunt ontwikkelen.

Ik help jou graag om écht die volgende stap in jouw ontwikkeling te maken. Wil je graag een gratis inspiratiesessie waarin ik met je meedenk? Bel of mail me gerust 06 21 94 23 04 of  info@nextstepcoaching.nl

Anita Borghouts Coaching